İOKBS Sınav Görev Ücretleri Yatmayabilir

İOKBS Sınav Görev Ücretleri Yatmayabilir

Son dönemde açık açık ortaokul ve lise sınavları, bursluluk sınavı gibi Merkezi ölçekli düzenlenen sınavlarda görev alan öğretmenlerin dikkat etmene gereken çok önemli bir husus bulunmaktadır. Eğer o hususa dikkat etmezse sınav görevi ücretleriniz yatırılmayabilir. Detaylar haberimizde...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Merkezi sınavların ödemeleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılmaktadır. Söz konusu ödemeler ek ders ödemeleri ile birlikte yapılacaktır.

Son olarak 21 Nisan pazar günü düzenlenen İlköğretim ve ortaöğretim konuları bursluluk sınavında görev almış olan öğretmenlerin ücretleri bu ay yapılacak olan ek ders işlemleri sayesinde Mayıs ayının ilk haftasını ödenecektir.

Ancak sınav görevi aldığınızda okul idaresine bildirmezseniz, okul İdaresi de MEBBİS üzerinden sınav görev alanların listesine Bakmaz ise sınav görevi ücretleriniz bu doğrultuda maalesef yatırılmayacaktır.

Söz konusu ödemeyi ancak bir sonraki ay alabilmeniz mümkün olacaktır. Tabi bu durumda yapılması gereken yazışmalar ve şahsınızdan alınacak olan dilekçe ile birlikte birçok prosedür de devreye girecektir.

Sınav görev alan öğretmenler ek ders hesaplamalarının yapıldığı Şu günlerde okul yöneticilerine giderek 21 Nisan pazar günü düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları bursluluk sınavında görev aldıklarına bildirmeleri söz konusu ek derslerin hatasız bir biçimde yapılarak sınav görevi ücretlerinin de ödenmesini sağlayacaktır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum