MEB'den okullara son dakika uyarısı geldi! Onay günü bugün

MEB'den okullara son dakika uyarısı geldi! Onay günü bugün

Milli Eğitim Bakanlığı liselerde nakil onayları için bugün onay günü olduğunu okullara duyurdu. İşte detaylar.. MEB'den okullara son dakika uyarısı geldi! Onay günü bugün. Peki Lise nakil işlemleri nasıl yapılır? detaylar haberimizde..

2023 2024 Eğitim Öğretim yılı 2. dönemi devam ederken, Bakanlık Mart ayına ilişkin MEB'den okullara son dakika uyarısı geldi.

MEB'den okullara son dakika uyarısı geldi! Onay günü bugün

Bakanlık liselerde nakil kabul işlemlerinin e-okul üzerinden bugün onaya açılacağını duyurdu. Okul idareleri okullarına nakil isteyen öğrencileri kontenjanları doğrultusunda onay yada ret verebilecek.

Lise nakil işlemleri nasıl yapılır?

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

10 Yorum