MEB'ten açıklama, okullara seçim tatili kesinleşti

MEB'ten açıklama, okullara seçim tatili kesinleşti

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler nedeniyle tüm okullara resmi yazı gönderdi. 1 Nisan 2024 günü ülkedeki tüm okullarda tatil ilan edildi.

Günlerdir okullar tatil mi? seçim tatili olacak mı? soruları gündemdeydi. Birçok veli ve öğretmen okulların tatil edilip edilmediğini merak ediyordu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin başta olmak üzeri MEB üzerinden duyuru yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle okulların 1 Nisan Pazartesi günü tatil edileceğini duyurdu.

Seçimlerin okullarda gerçekleşmesi ve oyların sayım işleminin geç saatlere kadar sürmesi, okulların aynı gün eğitime hazır hale getirilmesini engellediği için bu karar alındı. Bakanlık, ilgili duyuruyu valiliklere resmi yazı ile bildirdi.

Bakanlığın gönderdiği resmi yazı tüm okullara ulaştı. Artık seçim tatili kesin. Bundan sonra öğrenciler, veliler, öğretmenler ve eğitim camiasında çalışanların kafasında soru işareti kalmayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum