İlkokul, ortaokul ve liselere Pazartesi müjdesi! Öğretmen ve öğrenciler artık…

İlkokul, ortaokul ve liselere Pazartesi müjdesi! Öğretmen ve öğrenciler artık…

İlkokul, ortaokul ve lise talebelerine hükümetten açık çağrı! Türkiye genelindeki tüm okullara gönderilen yazılı genelgede yer verilen o hükümler ilkokul, ortaokul ve lise talebeleri ile Bakanlığa bağlı olarak hizmet veren öğretmenleri ilgilendiriyor. 1 Nisan günü okullar kapalı mı kalacak? 81 ilden öğretmen ve öğrencileri ilgilendiren işte o yeni karar

31 Mart Pazar günü yurdun genelinde tüm illerde halk oy kullanmak için sandık başında olacak. Pazar günü için hazırlanmaya başlanan okullarda kurulacak sandıklar ile oy sayım işlemleri nedeniyle seçimden sonraki gün tatil olur mu? sorusu merak ediliyordu. Konuyla ilgili resmi açıklama sonunda geldi.

31 Mart Pazar günü seçim kapsamında oy verme işlemleri 17.00'da tamamlanacak. Ardından sandık görevlileri oy sayımını başlatacak. Okulların yeniden eğitim sürecini hazırlanabilmesi için kısıtlı zamanın olması ve oy sayım sürecinin daha güvenilir ve korunaklı bir ortamda gerçekleşebilmesi için bazı yeni kararlar alındı.

1 Nisan Pazartesi Okullar Kapalı mı Kalacak?

Hükümet tarafından alınan son dakika kararı ile 31 Mart Pazar günü seçim yeri olarak kullanılacak okulların 1 Nisan tarihinde tatil ilan edilmesine karar verildi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in imzası ile okullara gönderilen genelgede eğitim kurumlarının 31 Mart Pazar günü mahalli seçimler nedeniyle 1 Nisan 2024 Pazartesi günü tatil ilan edilmesine karar verildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

3 Yorum