Müdür ve Müdür yardımcıları bayramda da okulda olacak

Müdür ve Müdür yardımcıları bayramda da okulda olacak

Hükümet tarafından alınan karar ile 9 Nisan günü öğleden sonra başlayan bayram tatil izni 8 ve 9 Nisan günlerini de kapsayacak şekilde uzatıldı. Ancak MEB’den yeni gelen talimat ile okul idareleri bu günlerde izin yapamayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul idarelerine iletilen son talimat kapsamında müdür ve müdür yardımcıları 8-9 Nisan tarihleri arasında okulları açık tutacaklar. Diğer öğretmen ve öğrenciler hükümetin aldığı karar ile tatilde olacaklar.

MEB’den gelen talimat neticesinde...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gelen talimatta;

‘’Kurum yöneticileri (üzerinde yöneticilik görevi bulunan öğretmenler) tarafından gerekli tedbirler alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanların 8 Nisan Pazartesi günü tam gün, 9 Nisan Salı günü ise yarım gün idari izinli sayılmaktadır.’’

Hükümet tarafından 9 güne çıkarılan bayram tatili kararından tüm kamu kurum ve kuruluşlarındaki personeller istifade edecekken gönderilen bu talimat ile okul müdürleri ve müdür yardımcıları 8-9 Nisan tarihlerinde okullarda olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

11 Yorum