Erciyes Üniversitesi alım ilanı: 104 sözleşmeli personel alınacak! Son başvuru 11 nisan

Erciyes Üniversitesi alım ilanı: 104 sözleşmeli personel alınacak! Son başvuru 11 nisan

Erciyes Üniversitesi, yeni akademik dönem için 104 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular 11 Nisan 2023 tarihine kadar kabul edilecektir..

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü, Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacaktır. Bu personellerin giderleri özel bütçeden karşılanacaktır. Alınacak personeller için adayların, 2022 KPSS (B) grubuna ait KPSSP3 puanına sahip olmaları gerekmektedir.

Lisans mezunları için, ön lisans mezunları için ve ortaöğretim mezunları için ayrı ayrı belirlenmiş olan bu puanların yanı sıra, Spor Uzmanı kadrosu için de KPSSP3 puanı gerekmektedir. Ancak, Eczacı kadrosu için sözlü sınav yapılacaktır ve KPSS puanı aranmayacaktır. Sözleşmeli personel alımı, farklı unvanlar için yapılacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ

erciyes-universitesi-alim-ilani-104-sozlesmeli-personel-alinacak-son-basvuru-11-nisan (2)

Erciyes Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı için başvuruların e-Devlet Kapısı üzerinden veya "Kariyer Kapısı" https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden 28\03\2023-11\04\2023 tarihleri arasında alınacağını duyurmuştur. Başvuruların şahsen alınmayacağı ve posta veya diğer yollarla yapılan müracaatların kabul edilmeyeceği belirtilmiştir. Ayrıca, adayların ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvuru yapabilecekleri ve birden fazla pozisyona müracaat eden adayların başvurularının geçersiz sayılacağı vurgulanmıştır. Başvuru aşamasında, adayların KPSS puanı, mezuniyet, adli sicil, askerlik ve kimliğine dair bilgilerinin e-Devlet üzerinden ilgili kurumların web servisleri aracılığı ile temin edileceği belirtilmiştir. Bu nedenle, adaylardan bu belgelerin istenilmeyeceği açıklanmıştır. Ancak, söz konusu bilgilerinde hata mevcut olan adayların başvuru yapmadan önce ilgili kurumlardan gerekli güncelleme/düzeltmeleri yaptırmaları gerektiği ifade edilmiştir.

Adayların başvuru sürecinde, mezuniyet bilgilerinin otomatik olarak gelmemesi durumunda manuel olarak giriş yaparak, onaylı diploma örneği veya mezuniyet belgelerini pdf formatında e-Devlet üzerinden yüklemeleri gerektiği de belirtilmiştir. Yurt dışındaki veya yurt içindeki öğretim kurumlarından mezun olan adayların, ilanda aranılan öğrenim durumuna ilişkin denklik gösteren belgelerini Kariyer Kapısına yapılan başvuru sırasında "Diğer Belgeleriniz" aşaması altında bulunan "Denklik Belgesi" alanına ilgili dokümanı yüklemeleri gerektiği de hatırlatılmıştır.

İLETİŞİM KANALLARI

Adaylar, sözleşmeli personel alımı başvuru süreci ile ilgili herhangi bir soruları veya bilgi talepleri için Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na aşağıdaki iletişim kanallarından ulaşabilirler:

  • Telefon: 0352 207 66 66 dahili numaralar 10603, 10604 ve 10616,
  • E-posta: [email protected]

Telefon hatlarının yoğun olması durumunda, adaylara e-posta ile bilgi talebinde bulunmaları önerilmektedir. En kısa sürede geri bildirim yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.