YÖK'ten beklenen karar! Üniversiteler 1 Nisan'da eğitime devam ediyor mu?

YÖK'ten beklenen karar! Üniversiteler 1 Nisan'da eğitime devam ediyor mu?

31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanmak üzere ikametlerinin bulunduğu şehirlere seyahat edecek üniversite öğrencileri dikkat! 1 Nisan günü üniversite öğrencilerine de tatil olabilir mi? MEB’in 1 Nisan kararı sonrasında gözler YÖK’e çevrildi. YÖK’ün kararı ne olacak?

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde oy kullanmak için seyahat zorunluluğu olan üniversite öğrencilerinin gözleri YÖK’e çevrildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tüm okul ve öğrenciler seçim sonrası 1 Nisan günü tatil edilirken YÖK konuya ilişin ne karar aldı?

Üniversiteler 1 Nisan’da tatil mi?

MEB tarafından resmi yazı ile duyurulan 1 Nisan kararı sonrası üniversite öğrencileri gözlerini YÖK’e çevirdi. Özellikle 18 yaş üstünde olan ve oy kullanmak için seyahat etme zorunluluğu olan öğrenciler YÖK’ten gelecek tatil haberini bekliyor.

YÖK tarafından ise konuya ilişkin henüz resmi karar açıklanmadı. YÖK’ten aksi bir karar kamuoyuna duyuruluncaya kadar da üniversitelerin 1 Nisan’da eğitim öğretimlerine devam edecekleri görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum