Çeşitli illere itfaiyeci ve beden işçisi alımları başladı, Peki alımlar ne zaman başlıyor?

Çeşitli illere itfaiyeci ve beden işçisi alımları başladı, Peki alımlar ne zaman başlıyor?

Tüm illerde iş gücü ihtiyacı artış göstermeye devam ediyor. Farklı pozisyonlarda çalıştırılmak üzere çeşitli kadrolara personel alımları yapılıyor. Alımların başında ise itfaiyeci, beden işçisi geliyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan alımlara başvuru yapabilir ve görev yapmayı düşündüğünüz pozisyonda iş başvurunuzu başarıyla tamamlayabilirsiniz.

Nisan ayı için beden işçisi ve itfaiyeci alımı başvuru şartları belli oldu. Alımlar Türkiye'nin birçok ilinde gerçekleştirilecek. Eskişehir ve Tekirdağ'da itfaiyeci alımı yapılacak. Beden işçisi alımı İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ, Bursa, Antalya, Konya ve Ankara gibi birçok ilde yapılacak.

Başvurular 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren ilgili belediyelerin web siteleri veya istihdam portalları üzerinden yapılabilecek.

İtfaiyeci Alımı: Eskişehir Merkez'de 2, Çerkezköy'de 1 açık pozisyon var. Başvurular 9-10 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Beden İşçisi Alımı: Birçok ilde onlarca açık pozisyon var. Başvurular 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren yapılıyor.

Başvuru: Adaylar, ilgilendikleri pozisyonlar için detaylı bilgilere ve başvuru şartlarına erişebilmek için ilgili belediyelerin resmi web sitelerini ziyaret edebilirler. Açık pozisyonlar ve başvuru şartları hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenlerin sistem üzerinden üye girişi yapmaları gerekiyor.

İŞKUR beden işçisi alımı için tıklayınız

İŞKUR itfaiyeci alımı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.