Lgs Başvuruları Uzatıldı Mı?

Lgs Başvuruları Uzatıldı Mı?

29 Mart Cuma günü sona eren LGS başvuruları için yoğun bir gün yaşandı. Peki başvurular için ek süre verilecek mi? Sınavla öğrenci alacak olan okullara girebilmek için düzenlenen Lgs'ye girebilmek amacıyla son gün başvuruları hızlı bir biçimde e okul aracılığıyla alındı. Okul onayının ardından velilere başvuru yapıldığına dair evraklar teslim edildi. Peki başvuruyu kaçırmış olan öğrencilerin yoğun bir biçimde sorduğu soru ise Lgs başvuruları tekrar açılacak mı, şeklinde oldu. İşte detaylar...

Lgs Başvuruları Uzatıldı Mı?

29 Mart Cuma günü sona eren LGS başvuruları için yoğun bir gün yaşandı. Peki başvurular için ek süre verilecek mi? Sınavla öğrenci alacak olan okullara girebilmek için düzenlenen Lgs'ye girebilmek amacıyla son gün başvuruları hızlı bir biçimde e okul aracılığıyla alındı. Okul onayının ardından velilere başvuru yapıldığına dair evraklar teslim edildi.

Peki başvuruyu kaçırmış olan öğrencilerin yoğun bir biçimde sorduğu soru ise Lgs başvuruları tekrar açılacak mı, şeklinde oldu. İşte detaylar...

Lgs'ye Girmek Zorunlu Mu?. . . . . . . . .Lgs öğrencilerin istemeleri halinde girilen bir sınavdır. Söz konusu sınava; sınavla öğrenci alan liselere girmek isteyen öğrenciler katılır. Başvuru ücreti yoktur. Veli beyanı ile sınav başvurusu yapılır.

Kimler Lgs'ye Girebilir?. . . . . . . . . .. . .Sekizinci sınıf öğrencileri Lgs'ye girebilir. Lgs 2 Haziran Pazar Günü uygulanacaktır.

Öğrencilerin e okuldan başvurularının onaylanıp onaylanmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir.

Lgs başvuru tarihi son edinilen bilgilere göre uzatılmadı. Adaylara yaşanacak olan gelişmeleri bildirmeye devam edeceğiz.

Ek sürenin verilip verilmeyeceği ile ilgili bir bilgi tarafımıza beyan edilmedi.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

33 Yorum