Sandık Başkanları Oy Pusulalarını Nereden Alacaklar?

Sandık Başkanları Oy Pusulalarını Nereden Alacaklar?

Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde kaleminden, müdürüne, oy pusulasından zarfına birçok materyal kullanılacak. Peki bu ekipmanlar ki içlerinde en önemlisi oy pusulasıdır, sandık başkanları tarafından nereden temin edilecek?İşte tüm bu sorularınızın cevapları.

Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde kaleminden, müdürüne, oy pusulasından zarfına birçok materyal kullanılacak. Peki bu ekipmanlar ki içlerinde en önemlisi oy pusulasıdır, sandık başkanları tarafından nereden temin edilecek?

İşte tüm bu sorularınızın cevapları.

Bina sorumlusu olarak nitelendirilen 31 Mart günü görevleri seçim ekipmanlarının temini de dahil olmam üzere bina ile ilgili bütün sorunlardan sorumlu olan bina sorumluları seçim günü oy pusulalarını erkenden il veya ilçe seçim kurulundan teslim alır.

Sandıkların, oy kullanılacak alanlardaki paravanların sandık başkanlarına temin edilmesine kadar seçimin başladığı ilk andan son ana kadar okul içerisindeki bütün tedarik zinciri bina sorumlusunun mesuliyetindedir.

Bu sebeple sandık başkanları okul bina sorumlularından seçim için gerekli bütün materyali isteyebilirler.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.