Peygamber Efendimiz Bu Baharatı 1400 Yıl Önce Önerdi! Faydası Daha Yeni Anlaşıldı Ölümden Başka Her Şeye Deva

Peygamber Efendimiz Bu Baharatı 1400 Yıl Önce Önerdi! Faydası Daha Yeni Anlaşıldı Ölümden Başka Her Şeye Deva

Gözümüzün önüne bir bitki getirin ve bu bitki ölümden başka her şeye deva olduğu hayal edin. Hayal değil gerçek üstelik baharat olarak ve yağ olarak kullanılıyor.

Hafıza için bir besin arayışı içinde olanlara güçlü bir tarif ile buradayız. Balla birleştiği zaman hafızayı güçlendiren karışım...

Hafızanızın güçlenmesi için baharat, ilaç ya da besin araştırma konusu olmuş durumda.

Peygamberimiz (SAV), “Çörekotu tüketmeye devam edin. Allah çörekotunda ölüm hariç her derde deva halk etmiş “sözünü bizlere buyurmuş.

peygamber-efendimiz-bu-baharati-1400-yil-once-onerdi-faydasi-daha-yeni-anlasildi-olumden-baska-her-seye-deva.jpg

Çörekotu halsizlikten baş ağrısına hafızadan sara hastalığına yani aklınıza gelebilecek pek çok sağlık sorununa şifa olmaktadır. Son zamanlarda pek çok kişi unutkanlık ve hafıza için ilaç bulma arayışında. Bütün günün yorgunluğu, içeriğimiz ve yediğimiz her şey beynimizi çok etkiliyor. Bu dönemde ise sağlam bir kafa işte, okulda ve evde oldukça kıymetli. Bu saydıklarımıza ilaç olan çörekotunu sofranızdan asla eksik etmeyin.

Çörekotu nasıl tüketilmeli

Büyük zatlar çörekotunu bir kez kullanım miktarının 1 kahve kaşığı, bir günde kullanım miktarının da 1 çorba kaşığı olduğunu söylediler.

Balla çörekotu karıştırılıp sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yendiği zaman her şeye iyi geliyor.

Hafızayı güçlendiren tarif

1 barda nane çayı hazırlayıp içine 7 ilan11 damla çörekotu yağı damlatıp bal ile tatlandırıldıktan sonra günde 2 kez içmelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.